Tanumshede

Tanumshede er kommunens viktigste byen. I samfunnet vil du finne service og handel, men også kulturskatter. Litt utenfor landsbyen vil du finne de kjente Tanum helleristninger som i 1994 ble inkludert på UNESCOs verdensarvliste.

Hamburgsund

Hamburgsund har så mye å tilby. Den har koselige restauranter, utendørs kafeer, shopping og nærhet til mange strender og skjulte perler. Du kan ta båtturer, kajakkpadling, nyte hummer eller østers safari, forbedre deg selv i samfunnet stenhuggarhistoria eller hvorfor ikke studere de unike helleristninger fra bronsealderen i Torsbo.

Grebbestad

Grebbestad er et lite koselig sted med et bredt utvalg. Her finner du det meste. Liker du sol bad, god mat, spennende aktiviteter og musikalsk underholdning vil du elske Grebbestad!

Fjällbacka

Vi har ansvar for Fjällbacka Turist på vegne av Tanum Turist. Fjällbacka Turistinformasjon gi alle våre besøkende en varm mottakelse. Turistinformasjonen er fylt med brosjyrer, kart og suvenirer. Her kan du bestille overnatting, drikke kaffe, leie sykler og kjøpe billetter for båtturer.

Lurer du på noe?