Velkommen til Tallerud Sjøentreprenad

Din partner for maritime byggeprosjekter der tilgjengelighet og utilgjengelige steder ikke utgjør noen hindring. Vi streber etter å levere høykvalitetstjenester som oppfyller deres behov og overgår forventningene.

Vi spesialiserer oss på å skape robuste og bærekraftige brygger for ulike formål, fra fritidsbåter til badeplasser. Vår kompetanse inkluderer også pramtjenester, som muliggjør smidig transport av tunge maskiner og materialer til fjerntliggende områder der tradisjonell marktransport er begrenset.

Vår kompromissløse holdning til kvalitet og sikkerhet er grunnleggende for vårt arbeid. Ved å følge bransjens beste praksis sikrer vi at hvert prosjekt gjennomføres på en profesjonell og sikker måte.

Uansett om det gjelder å bygge brygger for båter eller gjennomføre maritime renoveringer, står Tallerud Sjøentreprenad klar til å være deres pålitelige partner for å realisere deres visjoner innen sjøentreprenad. Kontakt oss i dag, og la oss sammen ta deres maritime byggeprosjekter til neste nivå.

Lurer du på noe?