Velkommen til Sunne El & VVS i Sunne

Trenger du hjelp i din sommerhytte med strøm eller rørleggerarbeid, er du velkommen til å kontakte oss. Vi kan fikse eller installere ny varmepumpe, eller kanskje DU ønsker Fjell/Grunnvarme eller kanskje du vil ha solcellepaneler, så fikser vi det. Vi installerer og servicerer også oljekjeler, pelletskjeler og vedkjeler. Vi hjelper deg selvfølgelig også med vanlige el-installasjoner og VVS-installasjoner også.

Selskapet Sunne El & VVS Aktiebolag ble startet i 2015 av elektriker Peter Jansson og rørleggermontør Robin Svensson. Etter flere års ansettelse var det på tide å prøve noe nytt og bygge opp egen virksomhet. De så et stort behov i markedet og en stor styrke i å starte et selskap som kunne tilby kompetanse innen både El & VVS da de tjenestene ofte går hånd i hånd på de ulike monteringsoppdragene.

Kort tid etter oppstart var ordreinngangen meget god og selskapet måtte raskt ansette flere medarbeidere med erfaring innen både elektro & VVS. I dag jobber 6 rørleggere og 5 elektrikere på bedriften og vi er en sammensveiset gjeng med mange års erfaring i bransjen og som alltid gir 100% for at du skal bli fornøyd.

Lurer du på noe?