Velkommen til Sunnanå havn - din gjesthavn i Mellerud

Det ideelle stedet for uforglemmelige båtopplevelser og avslapning! Vår gjestehavn er åpen fra april/mai til september, og her tilbyr vi en rekke fasiliteter for å gjøre ditt opphold behagelig. Du finner båtkran, båttilbehør, dusj, strømuttak, gass, latrine, mastekran, bensinstasjon, sugetømming, vaskestue og tilgang til ferskvann.

Med 25 “ordinære” båtplasser og ekstra plasser som kan anvises av vår imøtekommende havnevert, har du alltid en trygg havn å legge til ved. Ønsker du å ha din egen sjøbod, tilbyr vi muligheten til å kjøpe en, enten ferdig innredet eller som du selv kan innrede!

I vårt område finner du en kiosk med restaurant, samt grillplasser og et lekeområde for barna. Bussforbindelser til Mellerud sentrum gir deg tilgang til et bredt utvalg av butikker, inkludert apotek og systembolag.

Utforsk de vakre omgivelsene med pittoreske turstier som Hamnslingan (1,5 km) og den merkede stien gjennom Sunnanåreservatet (2,1 km) på sjarmerende gangbroer. Snart vil du også kunne nyte en naturskjønn spasertur mellom Sunnanå Hamn og Vita Sannar langs den nylig ryddede og godt merkede Sjöskogsleden.

Nyt hvert øyeblikk av ditt opphold hos oss på Sunnanå Hamn, hvor vi kombinerer maritim sjarm med enestående service for å skape uforglemmelige øyeblikk ved vannkanten!

Lurer du på noe?