STF Mariestad Vandrarhem

+46 501 104 48

informasjon

Hamngatan 20
54230 Mariestad
+46 501 104 48
www.svenskaturistforeningen.se
Send e-mail

Bilder

Sociala medier

Bransjer

Søkord

Aktiviteter Bad Bading Boende Cafe Cykeluthyrning Fiske Fisking Golf Göta Gøtakanal Kanal Mariestad Mariestad vandrarhem Mariestads Mariestads vandrarhem Overnatting övernattning Rom Rum Stf Stf mariestad vandrarhem Stf mariestads vandrarhem Sverige Sykkelutleie Vandrarhem Vandrerhjem Vänern Västergötland

Velkommen til Mariestad Vandrarhem

STFs Hostel i Mariestad ligger i det sjarmerende røde huset på gjestegården i Gamla Stan. Dette var tidligere en av byens mange garvaregårdar. Klosteret loftboden ble bygget i 1693. Her bor du nær sentrum og midt i Mariestads gamle, pittoreske område med de typiske gamle husene. Mariestad er en gammel by med mye av den eldre bosetningen og sjarmen bevart.

Vandrerhjemmet er åpent hele året med 60 senger om sommeren og 30 senger i vintermånedene. Du kan komfortabelt bo i dobbeltrom eller flere sengsrom. Det er felles ferske toaletter og dusjer i nærheten av rommene. For de som ønsker å lage maten selv er det et velutstyrt kjøkken med en koselig spisestue. Umgås kan også gjøres i vår koselige TV rom og stue. Ta kontakt medd oss hvis du reiser med kjæledyr, vi har noen rom hvor kjæledyr kan bo. I vandrerhjemmets hage er en sjarmerende utendørs kafé. Der finner du frokostservice om sommeren.

Bo ved havnen i Mariestads sjarmerende gamle bydel. Vandrerhjemmet ligger sentralt i et av de lave trehusene med gjestegården rett ved siden av. Start dagen med frokost i hagekafét og spasere langs Göta Kanal. Du kan komfortabelt bo i friske dobbeltrom eller flere sengsrom.