STF Göteborg City Hotel

+46 31 576 98 00

informasjon

Drottninggatan 63-65
41107 Göteborg
+46 31 576 98 00
www.svenskaturistforeningen.se

Fasiliteter

Bilder

Sociala medier

Bransjer

Søkord

Bar Bb Bed Breakfast City Dobbelrom Dobbeltrom Enkelrom Enkeltrom Familierom Göteborg Hotel Hotell Hoteller Overnatting Rom Stf Sverige Vandrarhem Vandrerhjem Wifi

Velkommen til STF Göteborg City Hotel

STF Göteborg City er et nytt hotell og vandrerhjem, en omfavnende bybase i hjertet av Göteborg. Det ligger midt i pulserende restaurant og shoppingstråk og kun tre minutter fra sentralstasjonen.

Her bor du i ditt eget enkeltrom, dobbeltrom, tomannsrom eller firemannsrom med høy lyd og komfortable senger for en god søvn. Alle rommene har dusj og toalett. Lobbyområdene tilbyr frokost, byguider og et flammende bål. Selvfølgelig er det også et gjestekjøkken. Gjennom anlegget har du tilgang til gratis WiFi. STF Göteborg City passer deg som er på jakt etter en hyggelig, sentralt og opplevd innkvartering til en fornuftig pris. Alt fra entreprenører, selgere og andre som reiser i sitt arbeid til familier, venner og skoleklasser fra når og langt. Det er et parkeringshus vegg i veggen med anlegget. Både rommene og oppholdsrommene har høyhastighets WiFi og resepsjonen er bemannet hele dagen.