+46 141 408 20

informasjon

Kanalvägen 17
59031 Borensberg
+46 141 408 20
glasbruket.com
info@glasbruket.eu

Bilder

Sociala medier

Bransjer

Søkord

Aktivitet Aktiviteter Boende Boren Borensberg Cafe Cykeluthyrning Gangsti Glasbruket Göta Gøtakanal Hotel Hotell Hoteller Kajakuthyrning Kanal Kano Kanotuthyrning Kanoutleie Motala östergötland Overnatting övernattning Paddla Smed Smide Ställplatser Stællplasser Stf Sverige Sykkelutleie Tursti Vandrarhem Vandrerhjem Vandringsleder

Velkommen til till STF Borensberg Glasbruket

I et fantastisk miljø i Borensberg, mellom Linköping og Motala, ligger STF Borensberg / Göta kanal. Det ligger vakkert til på en halvøy mellom Göta kanal og Motala Ström. Her trenger gjestene bare å gå ut av døren for å oppleve vakker natur. Det er vakre og funksjonelle gjesterom i forskjellige størrelser. Det er også leiligheter med TV, eget bad og kjøkken. Alle i renoverte bygninger dateres tilbake til slutten av 1800-tallet. Bygningene var en gang hjem for familiene som jobbet på Glasbruket og ligger litt over 1 kilometer fra den lille kystbyen Borensberg.

Sommarcafét er åpent hver dag fra 21. april til 30. september fra kl. 10.00 til 18.00Her serverer vi hjemmebakte, glass og enkle retter.Hvis du vil ha middag om kvelden, kan du bestille det for forhåndsbestilling.Hvis du planlegger en konferanse, fest eller annen gruppeaktivitet, er det også mulighet til å bestille lunsj og middag.