Stenungsund Golfklubb

Velkommen til Stenungsund Golfklubb

Stenungsund Golfklubb ble grunnlagt i 1989, og i 1993 var 18 hull klare for spill. Banen, designet av Peter Nordwall, var sterkt inspirert av baner på de britiske øyene med store greener og høyt gress. I 2015 ble banens design endret, da fikk Christian Lundin i oppdrag å gjøre om layouten. Resultatet var mindre greener, litt flere bunkere rundt greenene og en noe kortere lengde.

I dag har vi en svært populær bane med generøse landingsområder, godt plasserte bunkere og en lengde som kan varieres mellom 4100 meter og 6300 meter, slik at alle kan få den utfordringen de ønsker. Vår ambisjon er å ha banen åpen tidlig på våren til sent på høsten, slik at vi kan ha en så lang sesong som mulig. Atmosfæren på klubben er hyggelig og avslappet, og det er stor aktivitet. I tillegg til vår bane tilbyr vi en kortbane for pay-and-play, et flott treningsområde med et komplett studio der våre dyktige PGA-proer tar godt vare på dere.

Vi har også en populær restaurant som er åpen daglig for å gi besøket deres det lille ekstra. Varmt velkommen til oss på Stenungsund Golfklubb.

Lurer du på noe?