HOTELL VAKKERT BELIGGENDE I TORSBY VÆRMLAND

Våre vandrerhjem-senger er spredt over flere mindre hus og fordelt over 62 rom med totalt 128 senger. Alle rommene har egen TV og trådløs internettilgang. Bor du på et vandrerhjem tar du med eget sengetøy, men du kan selvsagt leie det på stedet. Er du familie eller mer enn to, vennligst bestill våre firemannsrom. Selvhushold og kjøkken er tilgjengelig i alle hus som tilhører vandrerhjemmet. Kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap, fryser, komfyr, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kaffetrakter og vannkoker. Noen kjøkken har også TV.

Bo godt på hostel og spis godt i restauranten vår. Selvfølgelig er du som gjest på vandrerhjemmet velkommen til å spise måltider i restauranten. Frokost og middager vil bli bestilt via resepsjonen og en lunsjbuffé med flere retter vil bli servert daglig. 

Totalt har vi 172 senger med hoteller og vandrerhjem.


Hotell

Vårt hotell består av totalt 32 rom. 20 enkeltrom og 12 dobbeltrom hvorav 2 er funksjonshemmede. Rommene er delt inn i 3 forskjellige hus. I husene er det også en salong eller møterom med TV hvis du vil sosialisere i større grupper. Valbergsängen hotellet skiller seg fra vandrerhjemmet. Alle rom har eget bad med dusj og toalett og frokost er inkludert i prisen.

Du kan komfortabelt sove i et dobbeltrom eller enkeltrom, alle utstyrt med en TV og trådløs wifi. Rommene er også innredet med skrivebord, stoler og mulighet for lagring.

Aktiviteter

Med Valbergsängen som utgangspunkt er du nær alt, enten du liker å gå på skitur, sykle eller bare vandre i naturskjønne omgivelser. Området i og rundt Torsby Sportcenter tilbyr utfordringer og opplevelser hele året.

Ski i Torsby Skidtunnel, utforske MTB-stiene rundt Valberget eller kanskje en tøffere pass på treningsbanene passer deg. Uansett hva du foretrekker, begynner din opplevelse rett utenfor døren.