Velkommen til Solsta Hotel som ligger sentralt i Karlstad

Solsta Hotell ligger på Karlstads hovedgate Drottninggatan. Med nærhet til shopping og underholdning, båtturer og Karlstads brede utvalg av restauranter og tavernaer. Solsta hotellet er innkvarteringen med en kjent følelse og god sjarm hvor gjestens ønsker alltid er i fokus.

Hotellet ligger i nærheten av rådhuset, Karlstad domkirke og Karlstad kongress og konserthus. Ikke langt unna finner du også Sandgrund Lars Lerin Museum og Värmlands Museum. Karlstad har mye å tilby turister, og hotellet ligger også nær alt. Nærliggende er sport, kultur, natur og shopping. Hvis du er interessert i sport, anbefaler vi et besøk på travsporet eller hockey Färjestad BK på Löfbergs arena. Siden Karlstad tilbyr et bredt spekter av ulike kulturelle aktiviteter, anbefaler vi også folk som er interessert i kultur for å komme til Karlstad. I nærheten av hotellet finner du blant annet Vermland-operaen, Värmlandsmuseum og Scala-teatret.

Innsjekking:

Hverdager kl. 16.00 - 19.00
Helger fra kl. 12.00
Hvis du ønsker å sjekke inn på andre tidspunkter, vennligst kontakt resepsjonen for å kunne imøtekomme dette.

Hotellet tilbyr gratis frokost til hotellets gjester. I tillegg til flerspråklig og serviceorientert personale kan vi også hjelpe deg med bestilling av billetter og guidede turer. For hotellets gjester tilbyr vi også gratis Wi-Fi på fellesområdene. Solsta Hotell har heis og er et røykfritt etablissement.

Lurer du på noe?