Fra midten av 1960-tallet har vi vært en gitt leverandør til offentlige og private miljøer. Vi tilbyr innvendig og utvendig solskjerming, konfidensialitet, monterer, produserer og utfører tjenester.

Vi i Solskyddsprodukter i Trestad AB er en pålitelig leverandør som tilbyr et gratis tiltak og tilbud på stedet, installasjon og service. I våre anlegg har vi i tillegg en utstilling av et utvalg av solbeskyttelsesprodukter også egne persienner produksjon. Velkommen!

Ekstern solbeskyttelse

Markiser gjør boligen og klima mer behagelig og gir et ryddig inntrykk. Med markiser i forskjellige farger, former og med ulike alternativer, kan du skape et personlig preg på hjemmet ditt. Med våre vindu og terrasse markiser og screenprodukter, får du solbeskyttelse og skjoldet du trenger.

Intern solbeskyttelse

Solbeskyttelse handler om å finne den rette balansen mellom det mye nødvendig sol og irriterende av varmen og graden av åpenhet. Med våre persienner, lamellgardiner, rullegardiner og vindu film kan få blandingen av sollys og skjerming som passer deg og ditt hjem.

Lurer du på noe?