Velkommen til Söderslätts Golfklubb i Vellinge - Golfperlen på den skånske slette

Velkommen til Söderslätts Golfklubb i vakre Skåne, en etablert golfklubb som tilbyr en fantastisk golfopplevelse i vakre og utfordrende omgivelser. Vår bane er omgitt av en naturskjønn og vakker lantlig atmosfære, og er kjent for sin imponerende hedekarakter som gjør spillet enda mer spennende og utfordrende.

For å gjøre golfopplevelsen enda mer komfortabel og tilgjengelig, tilbyr vi uthyrning av golfbil og har lade-stasjoner for el-biler, slik at du kan komme og gå med lave karbonutslipp.

Som gjest på Söderslätts Golfklubb har du muligheten til å bo på Palm Tree Hotel i Trelleborg. Hotellet tilbyr en komfortabel overnattingsopplevelse og spesialtilbud på golfpakker for våre gjester. Med deres gode samarbeid med Söderslätts Golfklubb, kan du få en uforglemmelig golfopplevelse. Innehavere av Golfhäftet har også mulighet til å spille 18 hull på banen ved ett tilfelle per sesong.

Söderslätts Golfklubb har så mye å tilby i tillegg til fantastisk golf! Klubben har en restaurant med fullstendige rettigheter og en matopplevelse utenom det vanlige. I tillegg har de en fullsortimentsshop for alle golfere som ønsker å oppgradere utstyret sitt. Ikke bare det, ifølge medlemsundersøkelser rangeres klubben som nummer 45 blant alle golfbaner i landet, noe som gjør den til et toppvalg for alle golfere som ønsker en uforglemmelig golfopplevelse.

Vi har også en korthulls-bane i god stand, putting green, 2 chipping green, egne ballfelt, en kort jernbane og sandkasse, samt en driving range – alt du trenger for å utvikle dine ferdigheter og ha det gøy på banen.

På Söderslätts Golfklubb vil du finne alt du trenger for en fantastisk golfopplevelse i vakre Skåne. Velkommen til å utfordre deg selv på vår bane og nyte en avslappende overnattingsopplevelse på Palm Tree Hotel i Trelleborg.

Lurer du på noe?