Velkommen til Snipan Rita Loppis & Second Hand i Rönnäng

Velkommen til Snipan Rita Loppis & Second Hand, et mangfoldig selskap som tilbyr en unik kombinasjon av second hand produkter, kunst, og spesialiserte tjenester. Vi holder til i sjarmerende Rönnäng, hvor vår lidenskap for gjenbruk, kreativitet og kunst utfolder seg.

Loppis & Second Hand

Hos Snipan Rita finner du et variert utvalg av second hand varer. Vi streber etter å gi gamle skatter nytt liv og sørge for at våre kunder finner noe unikt og spesielt. Vårt utvalg omfatter alt fra møbler og klær til bøker og kjøkkenutstyr, alltid med fokus på kvalitet og bærekraft.

Lasergravering

Vi tilbyr også profesjonelle lasergraverings tjenester. Enten du ønsker å personalisere en gave, lage spesialdesignede skilt eller gravere kunstverk, er vi her for å hjelpe. Vår moderne lasergraveringsutstyr sikrer presise og detaljerte resultater på en rekke materialer.

Galleri og Kunst

Som en del av vårt engasjement for kunst og kultur, har vi et galleri hvor vi stiller ut verk fra lokale kunstnere. Vårt galleri er et sted hvor kreativitet blomstrer, og vi er stolte av å støtte kunstsamfunnet i Rönnäng. Kom innom og opplev de fantastiske kunstverkene som er tilgjengelige for salg.

Lurer du på noe?