Velkommen til Smögens Bygg og Hustillsyn - Vi bygger, renoverer og passer på din fritidsbolig når du ikke er der

Vi er et komplett byggentreprenør som utfører alle typer byggearbeid, fra vindusbytte til oppussing av bad og kjøkken, omlegging av tak, flislegging og mye mer. Vi står klare til å hjelpe deg med ditt byggeprosjekt og vil sørge for at resultatet blir akkurat som du ønsker det.

I tillegg til vårt byggefokus, tilbyr vi også Smögens Hustillsyn – en tjeneste som gir deg trygghet og sikkerhet for din fritidsbolig. Vi utfører en grundig inspeksjon både innvendig og utvendig, og du bestemmer selv hvor ofte vi skal utføre tilsynet.

Hvis det skulle skje en uforutsett hendelse, vil vi sammen med deg utarbeide en plan for hvilke tiltak som skal iverksettes. Som en del av byggebransjen trenger vi ikke å bruke mellomledd, noe som gjør at vi kan hjelpe deg raskt og effektivt.

Ønsker du å komme til en velstelt bolig med rengjorte vinduer og nyklippet gressplen? Kanskje ønsker du også at kjøleskapet er fylt opp med basisvarer slik at du slipper å handle med en gang du kommer frem? Ikke noe problem – vi skreddersyr en avtale som passer dine individuelle behov.

Med Smögens Bygg og Hustillsyn kan du være trygg på at både ditt byggeprosjekt og din fritidsbolig blir tatt godt vare på av vårt erfarne team. Ta kontakt med oss i dag for å få mer informasjon eller for å avtale et kostnadsfritt hjemmebesøk.

Besøk oss på sosiale medier

Smögens bygg på Facebook

Smögens hustillsyn på Facebook

Smögens bygg på Instagram

Smögens hustillsyn på Instagram

 

 

Lurer du på noe?