Slottsskogens Vandrarhem & Hotell

Velkommen til Slottsskogens Vandrarhem & Hotell

Velkommen til Slottsskogen vandrerhjem i Göteborg, rimelig innkvartering i friske rom. Her vil du bo i den vakre Linnéstaden med den perfekte blandingen av kultur, god mat og god arkitektur. Nær den avslappede sti rundt Langgatorna. Velg mellom enkeltrom, flereseng, leilighet og hotell. Vi har en stor frokostbuffé hver morgen, en døgnåpen resepsjon og en nyrenovert badstue.

Sentral og genialt!

Slottsskogens Hotel & Hostel er et flott alternativ for de som leter etter en sentral og rimelig innkvartering. Vi ligger i det sjarmerende distriktet Linnéstaden, nær attraksjoner, parker, butikker og restauranter. Fra oss er det også lett å komme til Avenyn, Svenska Mässan, Liseberg og Universeum.

Rommene er lyse og moderne. Vi tilbyr alt fra enkeltrom og dobbeltrom til flere-sengsrom og sovesaler. I tillegg er budsjettvennlige rom tilgjengelig for samme standard uten vinduer. Dobbeltrommene har enten en køyeseng eller to enkeltsenger på gulvet med en fjærmadrass. Alle rommene er røykfrie, og rommene har TV, hårføner og sittegruppe. Dusj og toalett er i korridoren utenfor.

Lurer du på noe?