Velkommen til Sliperiet Borgvik - når kunst og mat er på sitt beste

Velkommen til Sliperiet Borgvik, når kunst og mat er på sitt beste

Åpent 4. mai – 28. august

Noen ganger er konteksten alt. Spesielt i kunstens verden. Hvor, når og hvordan et kunstverk vises og presenteres, er etter vår mening helt avgjørende for hvordan du opplever det. Det er derfor Sliperiet er noe veldig spesielt. I vårt unike miljø hvor kulturarven møter moderne kunsthall og landskap, møter bymiljøet en atmosfære som gjør Sliperiet til minne om livet. Hvert år, mellom mai og september, presenterer vi en mangesidig samlingsutstilling der anerkjente kunstnere møter nye på veien. I restauranten Sliperiet Gastronomi serverer vi mat fra bakken med fantastiske ingredienser.

Vårt kjøkken har blitt vurdert “Veldig bra klasse” i restaurantguiden White Guide! Velkommen til Sliperiet, kunstgalleriet i landskapet Varmland.

Nick Brandt stiller ut på Sliperiet Borgvik – Første gang i Sverige!

Sliperiet Borgvik er noe helt spesielt. Her møtes kulturarv og moderne kunsthall, landsbygd og urbanitet. Hvert år presenterer vi en samleutstilling der anerkjente kunstnere møter nye talenter. Sliperiet eies av Oscar Magnusson, som kjøpte det gamle treforedlingsverket i 2009 og etablerte konsthallen i 2010. Vi ønsker å fremme kultur på landsbygden og er Värmlands største privatdrevne konsthall. Bygningen ble opprinnelig brukt som treforedlingsverk og senere som kraftverk. I dag er Sliperiet en unik destinasjon for kunst, mat og opplevelser.

Velkommen til Sliperiet Borgvik, der kunst og historie forenes i en unik atmosfære!

Lurer du på noe?