+46 706 421 413

Informasjon

Sköna Rum Fryksta, Sjöleden 9
665 91 Kil
+46 706 421 413
www.skonarumfryksta.se
info@skonarumfryksta.se

Bilder

Sociala medier

Bransjer

Søkord

Aktiviteter Arrangement Avkoppling Avslapning Bading Badstue Barnvänligt Bastu Bastustuga Båtturer Båtutflykter Båtuthyrning Båtutleie Bb Bed & breakfast Boende Bokning Booking Bryllup Budgetvänligt Budsjettvennlig Camping Cykelturer Dyrevennlig Erbjudanden Evenemang Fågelskådning Familiesammenkomst Familievennlig Familjevänligt Ferie Ferieplanlegging Ferietur Fiske Fiskeplasser Fiskeställen Fjällvandring Fjelltur Fottur Fotvandring Fritidsaktiviteter Fryksta Fugletitting Gastronomi Golf Grillplass Grillplats Helgetur Historisk område Historiskt område Husdjursvänligt Innkvartering Kajakkpadling Kajakpaddling Kanopadling Kanotpaddling Karlstad Kil Klippbad Klippebad Konferans Konferanse Konferens Konferense Kultur Kulturminne Kustnära vandringar Kystvandringer Logi Lokalproducerad mat Mat Matställen Musikk Nasjonaldagsfeiring Nasjonalpark Nationalpark Natur Naturopplevelse Naturreservat Naturupplevelse Opplevelser Overnatting övernattning Priser Rabatter Reise Reisemål Reiseplaner Rekreasjon Rekreation Resa Resmål Resplaner Restaurang Restauranger Restaurant Restauranter Rom Rum Sandstrand Semester Semesterplanering Semesterresa Sevärdheter Shopping Sightseeing Sjö Sjöutsikt Skiløyper Skog Skogsmark Skogspromenad Skogstur Sköna Sköna rum fryksta Slalåm Spisesteder Stadsbesök Strandliv Strandpromenad Strandpromenade Sykkeltur Sykkelturer Tilbud Trivsel Upplevelser Utflukter Utfluktsmål Utflykter Utflyktsmål Utsikt over sjøen Vandrarhem Vandrarhjem Vandrehjem Vandrerhjem Vandring Värmland Værmland Velvære Weekendresa Wellness

Velkommen til Sköna Rum Fryksta – ditt Bed & Breakfast og vandrerhjem i hjertet av Fryksta, like nord for Karlstad.

Vi tilbyr komfortabel overnatting og et perfekt utgangspunkt for å utforske det vakre Värmland eller for å møtes i en fredelig og naturskjønn atmosfære, bare en kort avstand fra sentrum av Kil.

Overnatt i Sveriges første jernbanestasjon, omgitt av naturskjønn skjønnhet ved bredden av Frykensjøen. Vår Q-merkede bygning har en imponerende eksteriør og gir den perfekte rammen for kreative konferanser og møter. Gjennom årene har denne bygningen vært hjemmet til stasjonsmesteren, vert for festlige sammenkomster som pensjonat, og til og med et senter for miljøforskning på 70-tallet. Nå fungerer den som konferansesenter, Bed & Breakfast og vandrerhjem, samt vårt hjem.

Hvis du søker fred og nærhet til naturen, er vårt overnattingssted det ideelle valget. Om sommeren kan du nyte solen og badingen, utforske de vakre områdene til fots eller på sykkel, eller kanskje prøve en runde på en av golfbanene i nærheten. På høsten inviterer naturen til bær- og soppplukking, mens vinteren åpner opp for skiløyper og muligheten til å stå på slalåm. Og hvis du noen gang blir lei av naturen, ligger Karlstad med sine shoppingmuligheter og kulturelle opplevelser like i nærheten.

Hvert år ønsker vi både nye og gamle gjester fra hele verden velkommen – unge og gamle, barn og voksne. Til og med kjæledyr er velkomne i vårt anneks.

Bed & Breakfast – Hovedbygningen: I vår ærverdige hovedbygning finner du 3 dobbeltrom og et familierom, samt to moderne utstyrte konferanserom i en koselig, gammel stil. Selv om det ikke er mulighet for å lage egen mat, tilbyr vi et kjøleskap og mikrobølgeovn. Ønsker du å bo i autentisk stil, bør du booke rom i vår hovedbygning. Alle rommene har komfortable senger, sjøutsikt, og inkluderer sengetøy, håndklær, frokostbuffé og sluttrengjøring. Vi tilbyr alltid kaffe, te og kake til våre gjester. Felles dusj, toalett og TV er tilgjengelig. Gratis WiFi er tilgjengelig på alle rom, men husdyr er ikke tillatt.

Selvhushold – Annekset: Vårt vandrerhjem i annekset har 4 dobbeltrom og 1 enkeltrom, et frokostrom og et velutstyrt kjøkken for selvhushold. To av rommene, inngangspartiet, toalett og dusj er tilrettelagt for funksjonshemmede. Sengene er like komfortable som i hovedbygningen, og sengetøy kan leies om ønskelig. Annekset har også felles dusj, toalett og TV-rom. Gratis WiFi er tilgjengelig på alle rom, og husdyr er tillatt.

Togvogn – Selvhushold – Åpen mellom mai og september: I vår togvogn finner du 10 kupéer med to senger i hver. Vognen står like ved Café Freja ved den vakre Frykens sørligste ende. Det er håndvask og stikkontakt i hver kupé, samt to toaletter ombord. Ytterligere fire toaletter er tilgjengelig i en annen vogn tilknyttet sovevognen. Det er ingen dusj, men en badebrygge bare 50 meter unna. Det er heller ikke tilgang til kjøkken, men sengetøy kan leies og frokost kan bestilles som tillegg. Gratis WiFi er tilgjengelig i alle kupéer, men husdyr er ikke tillatt.

Forskningsstasjonen – arrangement- og kultursal: Beliggende ved bredden av Fryken, med kveldssol, er vår forskningsstasjon et fantastisk sted for musikk- og teaterforestillinger samt andre arrangementer og fester. Lokalen har plass til opptil 50 sitteplasser eller 75 stående gjester, og brukes også til bryllup, familiegjenforeninger og nasjonaldagsfeiringer. Under sommeren 2022 vil vi fortsette å arrangere musikkunderholdning med lokale og internasjonale musikere i forskningsstasjonen – følg med på Facebook og plakater for mer informasjon.

Lurer du på noe?