Velkommen til den firestjerners Skellefteå Camping

Bo i koselige hytter og rom av ulik karakter hele året, fra enkle rom til store friske hytter med hotellstandard. Foretrekker du å bo i campingvogn, bobil eller telt, er det store åpne arealer samt bortgjemte terrasser og skogsrydninger. Mange aktiviteter i området hele året.

Et naturskjønt ferieopphold med bypuls hele året. Stort sett innen gangavstand. Det er Skellefteå Camping i et nøtteskall. Hold deg fenomenal og prøv de forferdelig mange aktivitetene som venter i området og bare et steinkast unna. Du kan nesten ikke bli bedre.

Kjent for sine mange soltimer og førsteklasses overnatting i hytte, rom, campingvogn eller bobil, ligger Skellefteå Camping til i hjertet av det vakre Vitberg-området.

Vårt firestjerners anlegg er åpent hele året og rommer alt fra skiløyper i SM-klasse og slalåm med funpark om vinteren til treningsløyper, temperert utendørsbasseng med veiemaskin og vannsklie og også aktiviteter for de aller minste om sommeren.

Det tilbyr konferansefasiliteter, utleie av langrennski, gratis Wi-Fi og mye mer. Høysesong betyr selvsagt massevis av aktiviteter og arrangementer å fråtse i både her på campingplassen og rundt Skellefteå.

Populære besøkssteder og gangavstand til shopping i byen og shoppingområdet på Solbacken, badepalasset Eddahallen, Boda Borg og Skellefteå Kraft Arena.

Lurer du på noe?