Velkomen til Skandinavisk Ecotech - Jämtland

Ecobox er en svensk produktportefølje med robuste og kjemikaliefrie minirenseanlegg. Produktene erstatter både underlag og infiltrasjoner og er designet for maksimal rengjøring og minimalt vedlikehold. Kloakkbehandling skal være enkel og pålitelig.

Vi er glade for å presentere Ecobox, en svensk produktportefølje som tilbyr robuste og kjemikaliefrie minirenseanlegg. Hos Ecotech – Jämtland tror vi på enkel og pålitelig kloakkbehandling, og det er akkurat det Ecobox-produktene våre leverer.

Våre svenskproduserte minirenseanlegg er den smarte løsningen for avløpsbehandling. Minirenseanleggene har alt i én enhet og inkluderer biologisk rensing. Ecobox Small er tilpasset for husholdninger, men vi har flere størrelser på våre minirenseanlegg. Vårt minste anlegg er egnet for avløp fra dusjing, oppvask og vaskemaskiner. Alle våre minirenseanlegg er holdbare, enkle å vedlikeholde og enkle å plassere. Våre forhandlere kan hjelpe med totalentrepriser. Fyll ut kontaktskjemaet til høyre, så tar vi kontakt med dere.

Minirenseanlegg

Vi får ofte spørsmålet: “Hva er et minirenseanlegg?” Det korte svaret er at det er et lite avløpsrenseanlegg tilpasset mindre mengder avløpsvann. Minirenseanlegg er vanligvis utviklet for å rense avløpsvann fra eiendommer (både fastboende og fritidsboliger) med husholdningsavløp, det vil si avløpsvann fra dusj, oppvask, vaskemaskiner og toaletter (gråvann og svartvann).

Minirenseanlegg er en “pakket” teknisk løsning som blir stadig mer vanlig i individuelle avløpsanlegg. Anleggene er utviklet for høy renseeffektivitet som kan måles og verifiseres. Alle minirenseanlegg som selges i Europa er testet i henhold til en EU-harmonisert standard som innebærer en 38-ukers streng og regulert testprosess. Dette gir eiendomseiere trygghet for at anlegget virkelig utfører den renseprosessen som kan forventes. Renseprosessen består vanligvis av tre trinn – mekanisk, biologisk og kjemisk – og sammenlignet med andre teknologier er minirenseanlegg svært effektive når det gjelder å fjerne fosfor og biologisk oksygenforbrukende substanser fra dusj- og oppvaskvann, også kjent som BOD.

Ettersom minirenseanlegg graves ned i bakken og har definerte innløps- og utløpspunkter, er de betydelig mindre følsomme for jordens egenskaper. Dette er en fordel sammenlignet med landbaserte anlegg som krever nøyaktig analyse av grunnvannsnivåer, jordens egenskaper og vannstrømningsretninger.

Det er viktig å merke seg at det finnes en effektiv serviceorganisasjon knyttet til minirenseanlegget. Et minirenseanlegg skal fungere dag etter dag i tiår, og for å oppnå dette er jevnlige kontroller nødvendige. Vi anbefaler derfor å se etter medlemmene i MRV, Branschorganisationen för EN-godkjente minirenseanlegg, www.mrv.nu. MRV-medlemmene har vært etablert i Sverige i minst tre år og har tilhørende serviceorganisasjoner over hele landet.

Vi i Ecotech – Jämtland er opptatt av å tilby våre kunder en enkel og pålitelig løsning for avløpsbehandling. Vårt team av dyktige fagfolk er dedikert til å gi deg den beste servicen og veiledningen. Vi hjelper deg med å finne den optimale løsningen som passer dine behov, enten det er for en husholdning, en bedrift eller et offentlig bygg.

Vi er stolte av å være en del av Ecotech-familien og ser frem til å samarbeide med deg. Ta kontakt med oss i Ecotech – Jämtland for å lære mer om Ecobox og hvordan vi kan hjelpe deg med å oppnå enkel og pålitelig avløpsbehandling.

Lurer du på noe?