Velkomen til Skandinavisk Ecotech - Dalarna

Ecobox er en svensk produktportefølje med robuste og kjemikaliefrie minirenseanlegg. Produktene erstatter både underlag og infiltrasjoner og er designet for maksimal rengjøring og minimalt vedlikehold. Kloakkbehandling skal være enkel og pålitelig.

Vi er glade for å presentere Ecobox, en svensk produktportefølje med robuste og kjemikaliefrie minirenseanlegg. Våre produkter erstatter både underlag og infiltrasjoner og er designet for å gi maksimal rengjøring og minimalt vedlikehold. Hos Ecotech – Dalarna tror vi på enkel og pålitelig kloakkbehandling.

Våre svenskproduserte minirenseanlegg er den smarte løsningen for avløpsbehandling. Minirenseanleggene våre har alt i én enhet, inkludert biologisk rensing. Ecobox Small er tilpasset for husholdninger, men vi har flere størrelser på våre minirenseanlegg. Vårt minste anlegg er egnet for baderomsvann, oppvaskvann og vaskevann (gråvann). Alle våre minirenseanlegg er holdbare, lette å vedlikeholde og enkle å plassere. Våre forhandlere hjelper gjerne med totalentrepriser. Fyll ut skjemaet til høyre, så kontakter vi deg.

Minirenseanlegg er ofte etterspurt, og mange lurer på hva det egentlig er. Kort sagt er det et lite avløpsrenseanlegg som er tilpasset mindre mengder avløpsvann. Minirenseanlegg er vanligvis utviklet for å rense avløpsvann fra eiendommer, både permanentboliger og fritidsboliger, med husholdningsavløp, det vil si avløpsvann fra bad, oppvask, vask og toalett (gråvann og svartvann).

Minirenseanlegg er en pakket teknologiløsning som blir stadig mer vanlig i private avløpsanlegg. Anleggene er utviklet for effektiv rensing som kan måles og verifiseres. Alle minirenseanlegg som selges i Europa er testet i henhold til en EU-harmonisert standard som innebærer en streng 38-ukers testprosess. Dette gir eiendomseiere trygghet i at anlegget virkelig utfører den rensingen som kan forventes. Renseprosessen skjer vanligvis i tre trinn – mekanisk, biologisk og kjemisk – og sammenlignet med andre teknologier er minirenseanlegg svært effektive når det gjelder å fjerne fosfor og biologiske oksygenforbrukende stoffer i bade- og oppvaskvann, også kjent som BOD.

Siden minirenseanlegg graves ned i bakken og har en definert innløp- og utløpsstruktur, er de langt mindre følsomme for jordens beskaffenhet. Dette er i sammenligning med jordbaserte anlegg som krever grundig analyse av grunnvannsnivåer, jordens sammensetning og vannstrømningsretninger.

Lurer du på noe?