+46 70 66 55 222

informasjon

Brogatan 2
66631 Bengtsfors
+46 70 66 55 222
www.silverlake.se
office@silverlake.se

Åpningstider

Bilder

Sociala medier

Bransjer

Søkord

Aktivitet Aktiviteter Arrangemang Arrangementer Bb Bengtsfors Campusskoler Cykel Dalslands Dressin Fotturer Gammelgården Göta Gøtakanal Halmen Hiking Hostel Hotell Hus Kanal Kano Kanopleie Kanot Konferanser Kråkviken Lake Leie Overnatting övernattning Romhotell Silver Silverlake Stor Sverige Sykkel Sykkelutleie Tält Telt Turist Utflukt Utflykt Uthyrning Vandrarhem Vandrerhjem Vandring Vildmark Vildmarkssemester Villmark Villmarksferie

Silverlake er et aktivitetsselskap engasjert i kanopleie og tilknyttede aktiviteter siden slutten av 70-tallet. På Silverlake-leiren i Kråkviken (15 km nord for Bengtsfors) er det muligheter for konferanser, campusskoler, og det er også et godt utgangspunkt for enkeltpersoner, ettersom man er i det mest ettertraktede området med en gang. Her finner du overnatting både innendørs og i telt. I sentrale Bengtsfors er vårt hotell / hostel Hemgården, samt kano og sykkelutleie. Vi er godkjent av Svensk Kanoforening og medlem av Förturs kollektive reisegaranti. Hvis du vil være sikker på en vellykket og aktiv villmarksferie, kontakt oss på Silverlake.

Midt i vakre Bengtsfors ligger vårt hjemmekoselige romhotell og vandrerhjem, like ved Dalslands kanal. Innen gangavstand er Gammelgården og Halmen Hus, som er et spennende tilfluktssted for hele familien. Hos oss på Hemgården kan du leie alt som er nødvendig for en spennende utflukt i den dalmatiske villmarken.

Hvis du vil ha tips eller hjelp med aktiviteter, kan vi skreddersy spesielle arrangementer til dine ønsker. Hvorfor ikke prøve kano, stor kano, dressin, sykkel eller fotturer. Her er noe for alle.