Silverlake er et aktivitetsselskap engasjert i kanopleie og tilknyttede aktiviteter siden slutten av 70-tallet. På Silverlake-leiren i Kråkviken (15 km nord for Bengtsfors) er det muligheter for konferanser, campusskoler, og det er også et godt utgangspunkt for enkeltpersoner, ettersom man er i det mest ettertraktede området med en gang. Her finner du overnatting både innendørs og i telt. I sentrale Bengtsfors er vårt hotell / hostel Hemgården, samt kano og sykkelutleie. Vi er godkjent av Svensk Kanoforening og medlem av Förturs kollektive reisegaranti. Hvis du vil være sikker på en vellykket og aktiv villmarksferie, kontakt oss på Silverlake.

Midt i vakre Bengtsfors ligger vårt hjemmekoselige romhotell og vandrerhjem, like ved Dalslands kanal. Innen gangavstand er Gammelgården og Halmen Hus, som er et spennende tilfluktssted for hele familien. Hos oss på Hemgården kan du leie alt som er nødvendig for en spennende utflukt i den dalmatiske villmarken.

Hvis du vil ha tips eller hjelp med aktiviteter, kan vi skreddersy spesielle arrangementer til dine ønsker. Hvorfor ikke prøve kano, stor kano, dressin, sykkel eller fotturer. Her er noe for alle.

Lurer du på noe?