Velkommen til Sikhalls camping

Sikhalls Camping er en familiecamping ved Vänern, like utenfor Vänersborg, med en restaurant, butikk og gode bademuligheter. Stranden ligger nærme for bading, ca. 100 meter unna. Campingplassen har over 20 campingplasser og 10 hytter. Dette er en liten campingplass med 20 campingplasser med elektrisitet.

Fra begynnelsen var Sikhalls Camping bare en liten kiosk som lå ved siden av den populære badeplassen i Sikhall. Men med årene har campingplassen utviklet seg til det den er i dag, med både restaurant, bar og livsbutikk. Den fine badestranda er for mange den beste i mange mil.

Sikhalls Camping pleier å ha troubadurkvelder om sommeren. Disse kveldene pleier å bli svært populære og livner opp kvelden med dans og sang.

Vi har ti 4-sengs hytter som er utstyrt med kjøleskap, koketopper, servise, kaffetrakter og oppvaskkum med springvann. Hver hytte har også en liten veranda med bord og benker å nyte kveldssolen på.

Populært er å leie Sikhalls magasin for bryllup og andre høytider. Magasinet ligger 800 meter fra campingplassen. Vi har ti hytter til utleie med fire senger i hver. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Lurer du på noe?