Velkommen til Sanneröd Lerhagen Entreprenad i Kungshamn

Vi er et selskap med ekspertise innen grunnarbeid, drenering, belegningsstein, trefelling, stubbefresing og mye mer. Vi er stolte av å tilby høykvalitets tjenester til både privatpersoner og bedrifter.

Når det gjelder grunnarbeid, forstår vi viktigheten av å skape en solid grunn for alle typer byggeprosjekter. Vårt team av erfarne fagpersoner er spesialisert på utjevning av terreng, graving og planlegging, samt etablering av effektive dreneringssystemer. Enten det dreier seg om mindre justeringer eller mer omfattende markforberedelser, kan du stole på at vårt team utfører grundig og effektivt arbeid.

Vi tilbyr også trefelling og stubbefresing for å håndtere trær og stubber på eiendommen din. Våre sertifiserte arborister og velutstyrte spesialister sikrer at trefelling blir utført på en trygg og ansvarlig måte. Vi tar også hånd om stubbefresing for å effektivt fjerne stubber og etterlate området fritt for hindringer.

Sanneröd Lerhagen Entreprenad har også tillatelse for sprengning i sensitive miljøer. Våre erfarne sprengningseksperter kan utføre trygg sprengning av mindre fjellformasjoner og andre hindringer. Vi er godt kjent med de strenge sikkerhetsprotokollene som må følges i slike arbeid for å minimere eventuelle forstyrrelser og risiko for omgivelsene.

Vi streber alltid etter å levere høykvalitets resultater og tilby en positiv kundeopplevelse. Vårt dedikerte team jobber grundig og effektivt for å imøtekomme dine spesifikke behov og krav. Vi er stolte av å tilby våre tjenester til konkurransedyktige priser og sørge for at du får valuta for pengene.

Kontakt oss på Sanneröd Lerhagen Entreprenad for å diskutere dine prosjekter og behov. Vi ser frem til å samarbeide med deg og tilby skreddersydde løsninger for å realisere dine planer og mål.

Lurer du på noe?