+46 36-30 83 08

informasjon

Tornaryd
56491 Bankeryd
+46 36-30 83 08
www.sandgolfclub.se
info@sandgolfclub.se

Fasiliteter

Bilder

Sociala medier

Bransjer

Søkord

Bankeryd Golf Golfbane Golfbaner Golfclub Golfklubb Golfpaket Golfpakke Golfpakker Hotell Hoteller Konferanse Konferanser Konferens Overnatting övernattning Restaurang Restauranger Restaurant Restauranter Sand Sverige

På en komfortabelt avstand fra Jönköping finner du Sand Golf Club, en unik golfopplevelse av internasjonal toppklasse

Da to av verdens mest berømte golfbanearkitekter, Arthur Hills og Steve Forrest, besøkte Jönköping høsten 2003 lette de etter en plass med ren sandjord for å kunne bygge en mesterskapsbane av ytterste verdensklasse. De fant sandjordet i den lille byen Tornaryd utenfor Jönköping, men jordet var allerede opptatt av poteter! Men bonden som eide potetene solgte gjerne sin jord, og i 2006 ble Sand GC åpnet.

Sand GC har flere ganger blitt nevnt i pressen, både nasjonalt og internasjonalt, og er blant topp 5 i Norden. Med sin linkskarakter og genialt utformede hull, garanterer vi spillerne en opplevelse utenom det vanlige og tankene går til Skottland og Irland.

 

Banen har fem ulike tees og måler 4600 m til 6700 m, dette medfører at alle fra nybegynnere til erfarne tourspillere kan få glede av banen. Dessuten er det 137 bunkere, undulerende og raske greener, og hvert hull har sin egen karakter.

Foruten golfbanen er det et komplett resortanlegg med 65 senger, konferanserom, gym, relaxrom, restaurant, gressrange, studio og flere øvingshull med klasse. Book din golfpakke med greenfee 18 hull, 2-retters middag, overnatting, frokostbuffet. Besøk vår hjemmeside for mer informasjon.