Velkommen til Rotviksbro Handel, Rotan i Uddevalla

Velkommen til vår 6000 m2 store varehus i Rotviksbro utenfor Uddevalla, i rundkjøringen mot Orust og Lysekil. Her finner du det meste for hele familien. Vi er en matbutikk som også selger klær, interiør, tepper, undertøy, leker og mer. Vi er en av Vestkystens mest velassorterte dagligvarebutikker, og har vært en handelsplass siden 1890.

Når det kommer til mat, er våre kunders valgfrihet en viktig del av vår daglige drift. Vi tilbyr et bredt utvalg av matvarer i ulike prisklasser, inkludert markedsledende produkter, økologiske alternativer og budsjettvarer. Vi har alt fra ferske og fryste varer til alle typer grønnsaker, ferskt brød, barnemat og dyrefôr i ulike varianter. Vårt mål er å tilfredsstille alle kunders behov, og vår hyggelige betjening står klar til å hjelpe deg med å finne dine favoritter på hyllene.

Vi har også en stor sportsfiskeavdeling med høykvalitets fiskeutstyr fra Fladen Fishing, og vår Fladenmonter er den største på hele Vestkysten. En tur til vår sportsfiskeavdeling er vel verdt omveien.

Vi er stolte av å også kunne tilby klær, innredning, tepper og leker av høy kvalitet for å gjøre shoppingopplevelsen din enda bedre. I vår nye blomsterbutikk finner du et stort utvalg av blomster, buketter, grønne planter og vakre potter i forskjellige materialer. I tillegg til dette tilbyr vi også drikkevarer, hygieneartikler og rengjøringsprodukter.

Som en del av vår utvidelse, har vi også åpnet en blomsteravdeling med et stort utvalg av blomster, grønne planter og keramikkrukker. Vi tilbyr også enkelte og prisvennlige snittblomster som kan brukes som en fin gave til venner og familie.

Vi ønsker å bevare tradisjonen, samtidig som vi jobber for å tilby nye og spennende produkter. Vi håper å se deg hos oss, og ønsker deg velkommen til Rotviksbro Handel!

Lurer du på noe?