Velkommen til Röds Traktorgrävning i Kungshamn

Röds Traktorgrävning AS tilpasser seg dine behov og ønsker. Vi spesialiserer oss på graveoppdrag, inkludert anlegg av avløpssystemer, sprengnings- og grunnarbeid. Våre kunder inkluderer både privatpersoner, bedrifter og kommuner.

I tillegg til vårt fokus på mark- og anleggsarbeid tilbyr vi også salg av ulike materialer som knust materiale, natursand, brostein og harpet jord. Med vårt brede sortiment, inkludert VVS-materialer fra anerkjente leverandører, er vi din pålitelige partner når det gjelder bygg- og anleggsbehov.

Vårt erfarne team har solid kunnskap og lang erfaring i bransjen. Uansett om det gjelder grunnarbeid for hus, veibygging, avløpssystemer, sprengningsarbeid, steinsprengning eller maskinell trefelling, utfører vi oppdragene våre nøye, effektivt og med høyeste sikkerhetsstandard.

Vi er lokalisert i Kungshamn/Sotenäs, men vårt arbeidsområde strekker seg til nærliggende kommuner. Vårt mål er å tilby en service som går utover det vanlige, med fokus på kvalitet og trygghet. Vi tror på at hvert oppdrag, uavhengig av størrelse, fortjener samme engasjement og omsorg.

I tillegg til vårt arbeid med mark og anlegg tilbyr vi også steinsprengningstjenester ved hjelp av høykvalitets sprengstoff fra vår pålitelige leverandør Powertools. Dessuten kan du kjøpe våre knuste produkter og andre materialer av høy kvalitet direkte fra oss.

Velg Röds Traktorgrävning AS for ditt neste prosjekt. Vi er her for å gjøre dine ideer og visjoner til virkelighet med vår ekspertise og dedikasjon til kvalitet og service. Stol på oss som din pålitelige partner innen mark- og anleggsbransjen.

Lurer du på noe?