Velkommen til Rodins Marin i Hunnebostrand - Salg av Båter & Tilbehør - Vinteropplag - Reparasjon & Forsikringsskader

Velkommen til Rodins Marin, din pålitelige partner for alt innen båter, motorer, mopeder, vannskutere og tilbehør. Med tiår med erfaring og dedikasjon er vi stolte av å være en ledende aktør i bransjen, med butikker og service sentre både i Uddevalla og Hunnebostrand. Hos oss finner du ikke bare et bredt utvalg av høykvalitetsprodukter, men også enestående service og ekspertise for å oppfylle alle dine behov når det gjelder maritime kjøretøy og tilbehør.

Salg av høykvalitetsprodukter

Vi velger nøye ut de beste produktene på markedet for å sikre at våre kunder får høytytende og pålitelige maritime kjøretøy og tilbehør.

Reparasjoner og service

Vårt erfarne team av teknikere og mekanikere er her for å hjelpe deg med alt fra rutinemessige vedlikeholdsoppgaver til mer omfattende reparasjoner og service.

Vinteropplag

For å sikre at båten din er i best mulig stand når sesongen starter igjen, tilbyr vi sikker og pålitelig vinteropplagstjenester. Vi tar oss av alt fra forberedelse av båten din for lagring til å utføre nødvendige vedlikeholdsoppgaver slik at den er klar for neste sesong.

Vår forpliktelse

På Rodins Marin er vår høyeste prioritet å tilby enestående service og støtte til våre kunder. Vi streber etter å skape langsiktige forhold ved å være lydhøre for dine behov og alltid gå den ekstra milen for å overgå dine forventninger.

Trenger du råd, støtte eller bare nysgjerrig på vårt utvalg? Ikke nøl med å kontakte oss eller besøke en av våre butikker i Hunnebostrand eller Uddevalla. Vårt team av kunnskapsrike og vennlige selgere og teknikere er her for å hjelpe deg med alle dine spørsmål og behov. Hos Rodins Marin er du alltid velkommen!

Takk for at du valgte Rodins Marin – din partner for alt innen maritime kjøretøy og tilbehør!

Lurer du på noe?