Velkommen til RE Mur och Betong i Munkedal

Hjertelig velkommen til RE Mur & Betong AS! Vi er stolte av å tilby høykvalitetstjenester innen betong, muring og pussing. Enten du trenger hjelp med grunnstøping for garasjen din eller leter etter en pålitelig betongspesialist for større byggeprosjekter, er vi her for å levere profesjonelt og pålitelig arbeid. Vi streber etter å imøtekomme behovene til både privatpersoner og bedrifter med fokus på overlegen kvalitet og kundetilfredshet.

Om Oss

RE Mur & Betong ble grunnlagt i 2020 og har siden den gang vært dedikert engasjert innen betong og muring. Vi er et veletablert selskap med sterk tilstedeværelse, hovedsakelig i Munkedal, men også over et større geografisk område.

Kunnskap & Erfaring

Med over 15 års samlet erfaring innen bransjen har vi bygget opp en allsidig og dyp kunnskap om våre tjenester. Vår kompetanse strekker seg over ulike arbeidsområder for å kunne imøtekomme våre kunders unike behov.

Små & Store Oppdrag

Vi påtar oss oppdrag av alle størrelser innen mur- og betongbransjen. Uansett om du trenger omfattende byggearbeid eller mindre tilpasninger, er du velkommen til oss for pålitelig og profesjonell service.

Hva Vi Tilbyr

Betongarbeid: Vi er spesialisert på en rekke betongtjenester, inkludert støping av husgrunn, industriplater, betonggulv og mye mer. Vår ekspertise innen betong garanterer holdbare og pålitelige resultater.

Muring: Våre erfarne murere håndterer alle aspekter av muring, fra bygging av skorsteiner, kakkelovner og åpne peiser til pussing av tegl. Vi kombinerer tradisjonelt håndverk med moderne teknikker for å sikre estetisk tiltalende og funksjonelle resultater.

Pussing: Vi tilbyr pussingstjenester for å gi prosjektet ditt den perfekte finishen. Enten det gjelder innendørs eller utendørs pussing, streber vi etter å levere resultater som oppfyller de høyeste standardene.

Kontakt oss for en uforpliktende prisoverslag, og la RE Mur & Betong bli din partner for kvalitets- og pålitelige løsninger innen betong og muring!

Lurer du på noe?