Velkommen til Rabbalshede Marknad 18 mai - En folkefest verdt å besøke

Rabbalshede Marked er et populært marked som holdes to ganger i året i Bohuslän, i april og august. Markedet er åpent for både besøkende og boder som vil selge sine varer. Det er en stor variasjon av produkter til salgs, alt fra landbruksmaskiner til husholdningsprodukter, verktøy og klær.

Folkfesten på markedet er en av årsakene til at det er så populært. Det er en hyggelig måte å møte venner, bekjente og nye mennesker på. I tillegg til salg av varer, er det også mange underholdningsaktiviteter for hele familien å delta i, som karuseller og andre spennende fornøyelsesinnretninger.

Markedet har et godt rykte blant både besøkende og boder. Det er et bra sted for boder å selge sine varer siden det er et velbesøkt marked med mange potensielle kunder. I tillegg er arrangørene nøye med å velge ut kvalitetsprodukter til salg, noe som gir bodene en god mulighet til å få oppmerksomhet for sine produkter.

Med over 30 000 besøkende på augustmarkedet, er Rabbalshede Marked en av de største markedene i Bohuslän og en folkefest som er vel verdt et besøk.

Lurer du på noe?