Velkommen til Prästmyren Vandrarhem - landlig og familiær idyll

Som gjest hos oss på Prästmyrens vandrerhjem bor du i en landlig idyll omgitt av skog og enger. Prästmyren ligger bare noen kilometer fra Klarälven og Ransäter hjemby med trekkspill og fiolinmusikk. Erik-Gustav Geijers og Tage Erlanders fødested ligger også i nærheten.

Hos Prästmyren har du selvhusholdning eller delt kjøkken, dusjrom og wc, vaskemaskin og tørketrommel og fellesarealer med TV.

I tillegg til å nyte den fine naturen, er det mye å finne for både barn og voksne.

Hagen er veldig barnevennlig, stille og fredelig med en spennende lekeplass med bl.a. “akebakke 112 m og taubane 65 m. Karusell, trampoline, etc. De mindre barna har flere elbiler å kjøre eller tråkke biler, noe som er ypperlig i alle værforhold. Sykler i alle størrelser, båt, kanoer, kajakker, treningsstudio, 2 bassenger med sklier og fine steder å sole seg, samt badstue. Alt blir brukt gratis, i tillegg til fire naturstier med spørsmål, peiser, lysthus og mange steder å sosialisere seg.

Vår vertinne Gun-Britt, med en solid utdanning innen massasje og ansiktsrefleksologi, gir deg som gjest muligheten til en hyggelig og avslappende behandling!

Lurer du på noe?