Velkommen til Praktikertjänst Bohus Tandvårdscentrum i Uddevalla

Vi streber etter å være ledende innen tannhelse og helse- og sykepleie ved å tilby høykvalitetstjenester og skape verdi for våre pasienter. Bohus Tandvårdscentrum er en del av Praktikertjänst, Sveriges største leverandør av privat tannhelse og helse- og sykepleie. Med virksomheter fra Karesuando i nord til Ystad i sør og tilstedeværelse i over 200 kommuner, er vi stolte av å være en betydelig del av Sveriges velferd. Hver femte helsetjenestepasient velger en av våre klinikker, og hver tredje tannhelsetjenestepasient velger oss som sin helsetjenesteleverandør.

Vi streber etter å skape optimale forhold for våre medarbeidere innen helsevesenet, slik at de kan levere den best mulige omsorgen og skape maksimal verdi for våre pasienter. Hos Praktikertjänst eies og drives helsetjenesten av de som utfører den, noe som er en unik forretningsmodell som har preget virksomheten vår i over 60 år.

Hvert år kommer fem millioner mennesker i kontakt med våre tjenester. Vårt fokus er alltid på pasientens velvære, og vi streber etter å levere omsorg av høyeste kvalitet. Vi er stolte av at våre pasienter rangerer oss høyt i tilfredshetsundersøkelser hvert år. Hvis du noen gang skulle være misfornøyd med den omsorgen du har mottatt, oppfordrer vi deg til å kontakte oss slik at vi kan arbeide for å forbedre din opplevelse.

Velkommen til å besøke oss på Bohus Tandvårdscentrum for en personlig og profesjonell omsorgsopplevelse. Vi ser frem til å ta vare på deg og dine behov med omsorg og ekspertise.

Lurer du på noe?