Velkommen til Pierres Allservice i Stenungsund. Vi er eksperter på å fjerne stubber

Vi opererer i Tanum, Grebbestad, Hunnebostrand, Bovallstrand, Kungshamn, Smögen, Lysekil, Uddevalla, Orust og Tjörn.

Pierres Allservice er din pålitelige partner for ulike tjenester innen pumper, stubbefresing og reparasjoner. Vi er en liten bedrift med base i vakre Stenungsund, og vi streber alltid etter å levere høykvalitetsløsninger til våre kunder. Med lang erfaring og yrkeskunnskap i bransjen, nøl ikke med å kontakte oss hvis du vil ha jobben gjort på best mulig måte!

Stubbefresing er en av våre spesialiteter. Vi bruker avansert utstyr for å effektivt fjerne stubber fra hagen din eller marken. Dette bidrar til å forbedre utseendet og funksjonaliteten i utemiljøet ditt og gir plass til nye plantinger eller byggeprosjekter. Vi er erfarne og utfører arbeidet grundig og sikkert.

Vårt selskap er spesialisert på reparasjon av avløps- og vannpumper. Vi forstår viktigheten av disse systemene for å sikre smidig avløp og vannforsyning i hjemmet eller bedriften din. Våre teknikere har omfattende kunnskap om ulike pumpemerker og kan raskt diagnostisere og løse problemer. Vi tilbyr rask og pålitelig service for å minimere forstyrrelser i din daglige rutine.

Vi er stolte av å være serviceverksted for flere ledende merker innen pumpeindustrien, inkludert Grundfos, Flygt, ABS og LPS, blant andre. Dette betyr at vi har solid erfaring og ekspertise som kreves for å arbeide med og reparere deres produkter. Vi bruker kun reservedeler av høy kvalitet og teknikere for å sikre at pumpene dine fungerer på toppnivå.

Lurer du på noe?