Velkommen til Lygnern Pensjonat och Konferansesenter

Nyt en avslappende ferie ved Lygnern sjøen på Lygnern Pensionat – perfekt for naturelskere

Lygnern Pensionat er det perfekte stedet å bo for deg som ønsker å nyte en avslappende ferie i nærheten av naturen. Pensjonatet ligger kun noen få hundre meter fra sjøen Lygnern, med sin vakre natur og svært populære badestrand. Til pensjonatet tar det deg bare 20 minutter å kjøre fra Landvetter flyplass, eller 35 minutter med buss 430 fra Korsvägen i sentrum av Göteborg. Bussen stopper rett utenfor pensjonatet, så det er enkel å komme seg dit.

Pensjonatet har et bredt utvalg av rom, alle innredet i en egen personlig stil og med utegang. Rommene er oppkalt etter steder langs Lygnern sjøen, der hvert rom representerer sin plass. Rommene er utstyrt med to enkeltsenger, en fåtølj, skrivebord, TV, et lite kjøkken med kjøleskap, stort bad med dusj og en egen uteplass med bord og stoler.

I tillegg til å tilby gjester en komfortabel overnatting, tilbyr pensjonatet også et bredt utvalg av fritidsaktiviteter. Du kan slappe av ved sjøen, ta en dukkert i det klare vannet, eller leie en båt og utforske sjøen. For de mer aktive gjestene, tilbyr pensjonatet også sykling og fotturer i området.

Pensjonatet har også et restaurant som serverer lokale retter, laget av friske, lokale råvarer. Her kan du nyte en deilig middag etter en lang dag med aktiviteter, eller bare slappe av og nyte utsikten mens du spiser.

Lygnern Pensionat er det perfekte stedet å bo for deg som ønsker å kombinere avslapping og aktiviteter, og ønsker å være i nærheten av naturen. Enten du er på ferie med familien, eller du er på en romantisk weekend, kan pensjonatet tilby deg en minneverdig opplevelse.

Så hva venter du på? Bestill din neste ferie på Lygnern Pensionat, og nyt en avslappende opplevelse i nærheten av den vakre naturen.

Bestill rom

Lurer du på noe?