Velkommen til Otterbergets Bad och Camping i Hova - Naturlig innkvartering ved siden av sandstranden

Hos Otterbergets Bad & Camping bor du vakkert nær en lang sandstrand ved Skagern-sjøen, i naturskjønne Tiveden. Hvis du er interessert i vannsport, svømming og fiske er dette et bra sted. Her kan du leie båt eller kano for en rolig padletur. Det er alltid noe å gjøre, enten du er ute etter fred eller ro eller ønsker en aktiv ferie.

Olika typer av boendealternativ

Otterbergets Bad & Camping tilbyr forskjellige typer overnatting. Du kan velge å bo i en av campinghytter, eller campingvogner. Selvfølgelig kan du også bo i din egen campingvogn, telt eller campingvogn på bestemte steder. På campingplassen er det en liten restaurant hvor du kan spise noe enklere, ta en drink eller nyte en god drink.

Miljøvennlig alternativ med elbilsladere

For de miljøbevisste besøkende tilbyr Otterbergets Bad & Camping åtte elbilsladere for gjestenes bekvemmelighet. Dette gjør det enkelt for deg å lade din elektriske bil mens du nyter oppholdet ved campingplassen.

En aktiv ferie

For de eventyrlystne er det terrengsykler å leie, og hvis du er interessert i å svømme kan du gjøre det i sjøen. Stranden, som er en kilometer lang, gir muligheten for fine strandvandringer og vakre solnedganger. Det er også en TV, brettspill, bøker samt en boulebane og en minigolfbane.

Lurer du på noe?