+46 44 60060

informasjon

Riksvägen 12
28931 Knislinge
+46 44 60060
www.oggk.se
04460060@telia.com

Fasiliteter

Bilder

Sociala medier

Bransjer

Søkord

18 Boende Drivingrange Gk Göinge Golf Golfbana Golfbane Golfbaner Golfbanor Golfbil Golfklubb Golfpaket Golfpakke Golfpakker Greenfee Hål Hull Hyr Hyra Mat Molle östra övernattning övningsgreen övningsområde Range Restaurang Restauranger Restaurant Restauranter Skåne Stuga Sverige Treningsfelt Treningsgreen

Velkommen til Östra Göinge Golfklubb - en total golfopplevelse i et unikt miljø

I den vakre Göingebygden, like i utkanten av Knislinge, finner du en av Skånes vakreste stier langs den svingete Helge-elven.

Den delvis kuperte park og skogsbanen er svært variert i sin karakter, og på mange hull er Helge definitivt et element å regne med i spillet. Banen er spennende for nybegynnere, mens det kan være en stor utfordring for den erfarne golfspilleren.

Tilgjengelighet er en av våre gode eiendeler. Det er vanligvis lett å komme seg ut på banen.

Spill 5, 9, 13 eller 18 hull. På enkelte tidspunkter tilbyr vi også “Pay and play”. God “driving range” i forbindelse med hull 1 og golfbiler er tilgjengelig for utleie.

Restauranten serverer varm og kald mat, samt øl og vin. Kjøp en eksklusiv hyttepakke med greenfee og opphold i en av våre hytter med kjøkken / stue, wc / dusj med vaskemaskin og soverom for to personer. I en av de tre hyttene er det tillatt å ta med en hund. God pris og ekstra rabatt på golfbil.

Som et alternativ er det hyttepakker, inkludert greenfee og overnatting i en av våre enklere 4-sengs hytter. Her for god pris og ekstra rabatt på golfbil.