Velkommen til Orsa Vandrarhem

Velkommen til Orsa Vandrarhem, bare 14 km fra Grönklit! Vi er et åpent vandrerhjem hele året rundt, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vår herlige beliggenhet i Orsa. Innsjekkingstiden vår er mellom 16:00 og 18:00, men hvis dette ikke passer for deg, vennligst gi oss beskjed, så finner vi en løsning.

Vi tilbyr et hjemmekoselig opphold der du kan leie sengetøy og håndklær hvis du ikke har med deg. Frokost serveres i sommermånedene, i helgene og på forespørsel for grupper på mer enn 5 personer – husk å bestille dagen før.

Hos oss finner du to rom som er tilrettelagt for personer med nedsatt funksjonsevne, samt to rom med fire senger der kjæledyr er hjertelig velkomne. Planlegger du en spesiell hendelse eller fest? Du kan leie hele vandrerhjemmet for anledningen.

For de som elsker å utforske området, tilbyr vi sykler til utlån. Enten du vil oppleve Orsa på to hjul eller bare slappe av, har vi noe for enhver smak.

Ta gjerne kontakt med oss for å reservere rom eller for ytterligere informasjon. Du kan nå oss på telefon: 070 255 04 18 eller via e-post: info@orsavandrarhem.se.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Orsa Vandrarhem, ditt hjem borte fra hjemmet!

Lurer du på noe?