Välkommen til Onsjö Golfklubb

På Onsjö Golfklubb kan du nyte et komplett golfanlegg med 18 spennende hull, en korthullsbane med 9 hull, putgreener, øvingsområder, restaurant, golfshop og en fantastisk natur. Vi er stolte over å kunngjøre at vår drivingrange har blitt oppgradert med det nyeste teknologiske utstyret for å forbedre spillopplevelsen til våre medlemmer og gjester.

Nå kan du oppleve det aller beste innen golføvelser på vår drivingrange, takket være vårt nylig installerte Toptracer-system. Med 11 skjermer fra Toptracer kan du nå ta din golftrening til neste nivå. Toptracer-teknologien gir deg muligheten til å spore, analysere og forbedre slagene dine med presise data og visuelle tilbakemeldinger. Uansett om du er en erfaren golfspiller eller nybegynner, vil Toptracer gjøre øvingen morsom og utfordrende. Drivingrangen vår er allerede den mest besøkte i regionen.

Vi er glade for å kunne tilby deg den aller beste golfopplevelsen på Onsjö Golfklubb. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vårt flotte golfanlegg, hvor golf, velvære og avslapning er i fokus. Velkommen!

Lurer du på noe?