Serve din Peugeot på et autorisert verksted. Velkommen til Olof Larsson bil i Uddevalla - 400m fra Torps Köpcentrum

TILBUD

Peugeot 5+ service for deg med bil eldre enn 5 år

1998 SEK

Ring +46 522-867 20

Vi utfører alltid vårt arbeid med miljøet i årvåkenhet

Olof larsson bil

Service

Vi er et komplett serviceanlegg. Våre serviceverksteder er autoriserte og spesialiserte til Peugeot.

olof larsson bil

Reservedeler

Bestill originale reservedeler til din Peugeot gjennom oss til konkurransedyktige priser. Vi har alltid et stort utvalg.

Olof Larsson Bil - det er vi som er eksperten på Peugeot. Her får du beste mulig service for din Peugeot. Enten du vil ha gode råd, reparasjoner eller bilservice, - så kan vi tilby full pakke. Vi ligger 400 m fra Torp kjøpesenter som er en av Sveriges største kjøpesenter.

Vi er et autorisert Peugeot verksted og forhandler, og kan tilby både nye og gamle biler. Ikke nøl med å ta turen innom oss. Vi tilbyr både service og reperasjoner, og er bilen din eldre en 5 år har du nå muligheten til å få utført service til en gunstig pris på 1798 SEK. Service 5+ er en tjeneste for bilen din i alderen 5 år eller over. Tjenesten er skreddersydd til bilens alder og servicekrav. Våre utdannede teknikere kontrollerer og vurderer Peugeot og vi bruker alltid Peugeot originale deler, og du vil alltid få det riktige stempelet i din servicebok. Gjør en Service 5+ og vedlikehold bilen din som om den var ny. Dette øker bilens restverdi og forhindrer fremtidige reparasjoner.

Vennligst besøk vårt showroom og se eller hvorfor ikke teste de nyeste modellene fra Peugeot

Verksted åpent vard 07-16 Bilsalg åpningstider vard 09-18 lørd 10-13