Velkommen til Nordmarkens Elektriska i Årjäng - Vi fikser alt elektrisk i din sommerhytte

Velkommen hit! Nordmarken Elektriska er et elektrofirma med sertifisert elektroinstallatør som garanterer korrekt utførelse til en konkurransedyktig pris. Med 20 års bransjekunnskap som elektriker innen husinstallasjoner og elektroinstallasjoner, blir jobben gjort riktig. God service kreves for fornøyde kunder!

Nordmarkens Elektriska tilbyr sine tjenester innen blant annet husinstallasjoner og elektroinstallasjoner både for privatpersoner og bedrifter i nærområdet. Kanskje bor du i nærheten av Arvika, Årjäng, Bengtsfors, Glava, Svaneholm, Töcksfors eller Åmotfors og har behov for en kyndig elektriker. Nordmarken Elektriska har også et bredt nettverk av tjenesteleverandører for å tilby deg totalløsninger.

Ikke nøl med å kontakte vårt elselskap dersom du har spørsmål om våre tjenester og vår tilgjengelighet. Vi utfører arbeidet trygt og sikkert, uansett om det dreier seg om nyinstallasjoner, belysning, sentralutskifting eller ombygging med mer.

Husinstallasjoner og elektroinstallasjoner av elektrofirmaer med sertifiserte elektrikere i Arvika, Bengtsfors, Glava, Svaneholm, Töcksfors, Åmotfors, Årjäng og Åmål med omegn.

Lurer du på noe?