Opplev Nordens Ark – parken som gjør en forskjell

Nordens Ark er en dyrehage som oppleves best på stedet. Vi tilbyr en rekke opplevelser for enkeltpersoner, grupper, selskaper og skoleklasser. Du får sammen med Nordens Ark ansatte til å lære mer om den utrydningstruede dyr og vårt arbeid.

Du kan få øye til øye med verdens ledende stor katt, Amur tiger. Det er det vi kaller et mektig møte. Hva med å sette på arbeidsklær en dag og holde tritt med våre keepere ut av parken? Der du tar vare på alt fra amfibier til leoparder. Vi har erfaring for familien, barn, venner og arbeidskollegaer. Bredden er stor, og det er du som setter grenser. Det tilbyr komplette pakker, turer og opplevelser. Hvorfor ikke bestille en ferie eller helg på Nordens Ark.

Hotell

Når du bor på Hotel Nordens Ark inkluderer inngang til parken. Gjestene kan nyte komfortable senger og en god frokostbuffet. Nordens Ark ligger på den vakre Åby herregård i Bohus og arbeider for å gi truede dyr en fremtid.

Hotel Nordens Ark er rett på Åbyfjorden. Med nærhet til både dyr og vill natur. Rommene er lyse og moderne med komfortable senger og en TV. Det er enkeltrom, dobbeltrom og familierom (for fire personer, to voksne og to barn) og rom for funksjonshemmede. Du kan bestille en ekstra seng og en barneseng om nødvendig. Bare noen få hundre meter fra hotellet er det en bade- og båtliv fasiliteter (tre meter dyp).

Lurer du på noe?