Velkommen til Wärdshuset Nils Holgersson - Her kan du bo, spise og spille golf på Sunne GK

Kos deg med god mat i fantastiske omgivelser. Gjennom restaurantens panoramavindu har du en fantastisk utsikt over Fryken-sjøen. En velholdt golfbane gjør ikke opplevelsen mindre interessant. Om sommeren kan du spise på vår uteservering. Vår generøse lunsjbuffé serveres hver dag fra kl. 11 til 16. Et like godt forberedt salatbord er selvfølgelig inkludert. En fantastisk middag med plass til 250 gjester. Vår store parkering gjør det enkelt å nå med bil og buss.

Våre hytter

Bo i våre koselige og vakkert beliggende hytter like ved golfbanen med utsikt over banen og innsjøen Fryken. Hyttene er fullt utstyrt med kjøkken, bad og uteplass og ligger bare noen skritt fra golfmottaket, vertshuset og golfbutikken.


Hyttene

Fem av hyttene har tre senger og en sovesofa, to har ti senger og en sovesofa (min 6 personer). Hyttene er moderne utstyrt og har en veranda med uteplass.

Hyttene er utstyrt med porselen og glass, kokeplater, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, TV, dusj og toalett. Sengetøy, små håndklær og rengjøring er inkludert i prisen. Våre golfpakker inkluderer også frokost og daglige greenfee.

Røyking i hyttene er ikke tillatt, hytte nr. 1 er tilrettelagt for funksjonshemmede og i hytte nr. 5 kjæledyr er tillatt mot et gebyr på 100 kr hver.

Besøk vår fine golfbutikk

Vi tilbyr et bredt utvalg av klær, sko, golfutstyr, vogner, klubber, baller og mer. Hos oss kan du leie en handlevogn til din golfrunde, eller en av våre golfbiler.
Det er også med oss i golfbutikken du sjekker inn når du bestiller overnatting i et av hyttene våre som ligger rett ved siden av golfbanen.

Du registrerer deg for spillet ditt i Golf-butikken, siden golfmottaket har flyttet inn til oss!

Vi har åpent hele året, om vinteren skifter vi klesutvalget til varme jakker og komfortable
fritidsklær og golfgjester i hyttene våre gir rom for skigjester.
Hvis du ikke har noen planer om å spille golf eller ski, kan du selvsagt bestille bare overnatting.