Velkommen til Näsets Marcusgård i Furudal

Vi er et lite turistforetak som tilbyr mer enn bare overnatting. Vi fokuserer på småskalighet, personlig service og lokale opplevelser. Hos oss kan du nyte spesielle netter i skogen eller bo i en av våre koselige leiligheter. Beliggende ved kanten av villmarken, men likevel lett tilgjengelig på den svenske landsbygda, er dette stedet for deg som ønsker å oppleve ro og naturlig skjønnhet.

Vi ønsker å tilby våre gjester en avslappende pause fra hverdagen. Enten du ønsker å tilbringe tid med venner og familie, eller om du planlegger en spesiell begivenhet, som en bursdagsfeiring eller utdrikningslag, kan du være sikker på at du vil sove godt og føle deg avslappet hos oss.

Vi tilbyr fire ulike overnattingsmuligheter, alle med sin egen sjarm. Vårt største hus er Fähus, som tidligere ble brukt til husdyrhold. Hvis du reiser i en større gruppe eller familie og ønsker en luksuriøs og designorientert opplevelse, vil Fähus være ditt favorittsted. Hölada er litt mindre luksuriøst, men likevel romslig og komfortabelt. Dette er det perfekte valget for mindre grupper eller familier som ønsker å ha en hyggelig tid sammen.

For de som søker en mer eksklusiv og magisk måte å oppleve naturen på, anbefaler vi våre fantasifulle skogshytter Supermåne og Oddis Öga. Uansett når du kommer, vil hver årstid gi sine egne farger, dufter og lyder. Med en peis og gulvvarme er det alltid koselig og komfortabelt, med ingen andre levende skapninger rundt deg enn rever, elger, gaupe, ekorn og rådyr. Kanskje kan du legge til noen flere arter på listen etter besøket ditt.

Alle boligene våre har møblert terrasse, grill og skogutsikt, og gir rikelig med privatliv. På gården vår er det også mye uteareal. Du har tilgang til en liten, inngjerdet svømmebasseng, en lekeplass, trampoline og et idrettsfelt med gynge og fotballbane. Det er også en dedikert bålplass hvor du kan tenne bål og nyte en kveld utendørs.

Vi er også bosatt på gården, så hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, er det enkelt å komme i kontakt med oss. Vi ønsker å gjøre oppholdet ditt så avslappende og behagelig som mulig, og vi legger til rette for alle typer gjester, uavhengig av tro, legning eller kosthold.

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller ønsker å bestille et opphold på Näsets Marcusgård. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vår lille oase på landsbygda!

Lurer du på noe?