Velkommen til Måleri Pensel & Färg i Väst

Vi har mange års erfaring innen håndverksfaget og som malere, noe som gir deg som kunde en trygghet da vi alltid utfører jobbene profesjonelt og med kvalitet som vårt viktigste prinsipp. Måleri Pensel & Färg er din personlige håndverker for alle typer oppdrag innen bygningsmaling, både inne og ute – vi maler og forbedrer enkelt og greit. Vi er også autoriserte vindusvedlikeholdere og hjelper deg med å skrape, male og bytte vinduene dine til energiglass. I tillegg kan vi installere riktig ventilasjon for vinduene dine! Vi tar på oss oppdrag fra kunder i hele Bohuslän og Fyrsta.

Vi i Måleri Pensel & Färg setter alltid deg som kunde i fokus og utfører oppgavene du har ansatt oss for på en profesjonell måte, der kvalitet er nøkkelordet. Det er vi som håndverkere som maler og forbedrer, men vi tar alltid utgangspunkt i dine behov og ønsker. Du kan kontakte oss for alle typer bygningsmaling, uansett om det gjelder utendørs eller innendørs områder. Det spiller heller ingen rolle om du er en bedrift eller en privatperson – vi tar på oss alle typer kundeoppdrag. Enten du vil ha kontoret malt eller soverommet i hjemmet ditt, ordner vi det!

Å ta seg av vinduer er ingen enkel oppgave. Det krever både erfaring og riktig kompetanse for å utføre ulike typer vindusarbeid på riktig måte. Hos Måleri Pensel & Färg tilbyr vi profesjonell vindusvedlikehold der vi for eksempel hjelper deg med å skrape og male vinduene dine, men også med å bytte til energiglass. Hvis du trenger å installere ventilasjon for vinduene dine, utfører vi også denne typen jobb uten problemer. Hvis du ønsker å vite mer om hvilke tjenester vi tilbyr når det gjelder vinduer, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss, så forteller vi mer!

Lurer du på noe?