+46 526-33184

informasjon

Lökholmsvägen 26
45291 Strömstad
+46 526-33184
www.lokholmenscamping.se
Send e-mail

Bilder

Sociala medier

Bransjer

Søkord

Avslapping Bohuslän Bohuslæn Camping Campingferie Campingplass Campingplasser Götaland Hytter Lökholmen Lökholmens Strömstad Stuer Sverige Teltplass Turism Västkusten Västra Vestkysten
Lökholmens Camping

Velkommen til Lökholmens Camping

Du finner Lökholmens Camping på en halvøy ved Kostehavets skjærgård, med et av Sveriges mildeste klimaer. Den unike beliggenheten innbyr til salte bad i havet fra deilige sandstrender og solvarme klipper. Eller for den som vil; fra trampoline eller badeflåte. Her er det gode muligheter for vannsport!

Vi er en familiecamping som har vært i drift i over 50 år. I dag er vi et moderne anlegg med nybygget, moderne servicebygning, kiosk/butikk på plassen og en mindre servering.

Vi har også en godt utsrustet lekeplass for barna!

I tillegg til bad og vannsport kan du spille tennis på en nyasfaltert tennisbane, spille minigolf eller volleyball på stranden. Alt ligger også til rette for fantastiske turer i naturen og joggerunder.

Vi er i nærheten av Strømstad og den norske grensen, og utfluktsmål fra oss kan være Kosterhavets Nasjonalpark, Nordby Shopping (Nordens største shoppingsenter), Strømstads rekefester, Dynekilens golfbane, Vitlycke Helleristningsmuseum og masse annet.