Velkommen til Linjeflyget Torsby - Hagfors - Arlanda

Torsby og Hagfors flyplasser ligger i det nordlige Värmland. Fra begge flyplassene er du alltid nær verden, med to rundturer til Arlanda hver ukedag. Her kan du parkere gratis og sjekke inn raskt og enkelt.

Flyselskapet Jonair håndterer billettbestilling og kundeservice. Det er også flyselskapet Jonair som har avtalen med det svenske Trafikverket om å drifte ruten. Du bestiller flybilletten din på www.jonair.se eller +46 90 12 12 40.

Flyturen er viktig for næringslivet i regionen da den tilbyr dagsturer til og fra Arlanda, som også gir store muligheter for å ta imot besøkende til Värmland. Ruteflyet gjør det også mulig å bo på landsbygda og å ha resten av landet eller verden som arbeidsplass. I Torsby og Hagfors kommuner har du nærhet til natur og eventyr både i Fryksdalen og Klarälvdalen, samtidig som du raskt kan komme deg til arbeidsplassen din eller for eksempel et kundemøte i Stockholm.
Gode ​​og enkle reiseforbindelser er en viktig del av god livskvalitet og gode jobbmuligheter. En nødvendighet for næringslivet og en god tjeneste for innbyggeren.

Lurer du på noe?