Velkommen til Lidköpings Golfklubb

Lidköping Golfklubb ønsker deg velkommen til å spille på en vakker og velholdt parkbane ved innsjøen Vänern. Her er det lett å gå og variert å leke. Banen er av høy klasse med greener blant Västergötlands beste!

Golfbanen ligger bare syv kilometer fra Lidköping sentrum, nesten ved foten av den vakre Kinnekulle og like ved riksvei 44 som forbinder Vestkysten og Mellom-Sverige. I området er golfbanene tett, så det er lett å finne en kombinasjon av baner med ulik karakter for noen dagers opphold. Ved klubbhusområdet finner du vår hyggelige restaurant med utendørs servering og flere varierte treningsområder for alle. Ved klubbhuset er det også steder for bobil og campingvogn, og det er også to nybygde padelbaner for utendørsspill på golfklubbens område.

I nærheten finnes et stort utvalg av overnattingssteder for alle ønsker.

Golfpakke i dobbeltrom fra 1095:- p/p

Naturskjønne og historiske omgivelser

Når du forlater golfbanen, er det mye å se og gjøre i omgivelsene. Naturen på Kinnekulle, Vänern; det svenske innhavet og selvfølgelig det vakre Läckö slott. I Lidköping er det både shopping og massevis av utendørs serveringer, restauranter og kafeer.

Lurer du på noe?