Camping, hytter og vandrerhjem

Vår Camping og Friluftsgård ligger vakkert til på en halvøy i Laxsjön i Dalsland. Midt i hjertet av Dalsland. Herfra er det nær alt Dalsland har å tilby!

Her på friluftsgården tilbyr vi camping og overnatting, kurs og konferanserom, opplyst fotballbane, kanoer, båter, minigolf, gigantiske studsmatter, bad, fiske etc. Vi arrangerer campusskoler og her er treningsleirer, etc. samt ulike typer kurs og konferanser.

Lei en kano

Med vår unike beliggenhet midt i innsjøen i Dalslands kanal kan vi tilby et av Europas fineste padle og fiskevann.

Både nybegynner og erfarne har med friluftsgården som utgangspunkt, nesten ubegrensede muligheter.

Camping, hytter og vandrerhjem

Det er bare å velge om du vil ligge ved skogen, mer åpen eller med utsikt over innsjøen. Det er også hytter og vandrerhjem på campingplassen. Selvfølgelig feirer vi tradisjonell midtsommer med synger og dans på dansbanan. På midsommerdagen er trubaduren i puben.

Besøk hjertet av Dalsland

Vår Camping og Friluftsgård ligger vakkert til på en halvøy i Laxjön ved Dalslandskanalen. Midt i hjertet av Dalsland. DalsAkvedukten i Håverud, helleristninger, Åmåls travbana, Baldersnäs herregård, vakre sykkelstier, natur, en av Europas vakreste vannveier, flott fiske, bading, rike bær og svampmarker, utstillinger, musikk, dans, håndverk, etc.

Lurer du på noe?