Velkommen til Lantliv Lodge i Jörn!

Velkommen til Lantliv Lodge! Vi er et selskap dedikert til å tilby deg den perfekte opplevelsen i våre to bygninger – Herrgård og Midgård. Uansett om du er en familie, et par, reiser alene eller i gruppe, er vi her for å imøtekomme dine behov. Ikke nøl med å ta kontakt med oss via e-post, telefon eller ved å fylle ut skjemaet. Vi vil finne den rette løsningen for deg! Kontakt oss for pristilbud.

HERRGÅRD

Hovedbygningen tilbyr ulike typer rom – juniorsuiter, dobbeltsenger, dobbelt- og enkeltsenger – alle utstyrt med eget dusjrom og bad. Når du ankommer, vil du finne restauranten rett ved inngangen med store rom for kursvirksomhet. I tilknytning til dette finner du salongene der du kan slappe av eller lese en bok. Opphold på Herrgård inkluderer alltid frokost.

MIDGÅRD

Dette er vårt vandrerhjem. Soverommene av ulike typer har felles baderom og dusjfasiliteter. I første etasje finner du et avslapningsområde og et kjøkken til din disposisjon. Hele Midgård kan også reserveres.

CAMPING

Nedsenket i skogen og ved sjøen finner du et område med strømuttak for bobiler og campingvogner. Det er også 10 hytter, hver med plass til 4 personer, og romslige parkeringsområder med gode fasiliteter. Vi tilbyr også en loge til utleie.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Lantliv Lodge, hvor du kan nyte en avslappende og behagelig opplevelse. Vårt dedikerte team vil sørge for at du har alt du trenger for et minneverdig opphold. Ta kontakt med oss for mer informasjon eller for å reservere ditt opphold allerede i dag!

Lurer du på noe?