+46 19 16 40 70

informasjon

Vretavägen 3
71993 Vintrosa
+46 19 16 40 70
www.lannalodge.se
info@lannalodge.se

Fasiliteter

Bilder

Sociala medier

Bransjer

Søkord

Bröllop Bryllup Drivingrange Gk Golf Golfbana Golfbane Golfbaner Golfbanor Golfklubb Golfklubber Golfpaket Golfpakke Golfpakker Greenfee Hål Hotel Hotell Hoteller Hull Konferans Konferanse Konferanser Lanna Lannalodge Lodge Närke örebro Overnatting övernattning övningsgreen övningsområde Range Restaurang Restauranger Restaurant Restauranter Spa Sverige Treningsfelt Treningsgreen Vintrosa

Velkommen til Lannalodge Golf og konferanseresort

Lanna Lodge er en privat golfbane, og er rangert som en av Sveriges beste golfanlegg. Vi tilbyr en vakker, godt bygget og variert 18-hulls parkbane med moderne arkitektur.

Det er nær både utslag og innspill og etter 9 hull kommer du inn i klubbhuset. Golfbanen er en av Sveriges eldste og åpne opp allerede i 1939. Våren 2017 har vi også åpne opp vår splitter nye 9-hullsbane med par 3 hull og en spektakulær øy-green.

Lannalodge har blitt svært populær for sin vakre, avslappende atmosfære og sin komplette seleksjon. Det er også et hotell, restaurant, pizzeria, konferanse, spa og treningsstudio. Alt med en høy finish og vedlikehold. Vårt mål er alltid å gi våre gjester første klassiske service og mat av høy kvalitet.

Anlegget er åpent hele året. Du finner oss kun 12 minutter utenfor Örebro.